Принц Уилям се върна към кралските задължения днес за първи

...
Принц Уилям се върна към кралските задължения днес за първи
Коментари Харесай

Принц Уилям разкрива спорта, който принц Луис „обича“, докато се връща към кралските задължения

Принц Уилям се върна към кралските отговорности през днешния ден за първи път, откогато принцесата на Уелс разкри диагнозата си за рак – и дано изпусне един занимателен факт за най-малкия си наследник принц Луи.

41-годишният принц на Уелс оказа помощ при зареждането на храна и готвенето в кухнята на благотворителната организация за разпределяне на храна Surplus to Supper в Сънбъри на Темза, Съри. Бъдещият крал се усмихна, пошегува се и изглеждаше спокоен, до момента в който обикаляше организацията, научавайки за нейната работа, доставяща на хранителни банки и други организации тоалетни такъми, ястия, приготвени на място, и дарени артикули. Благотворителната организация е основана в Sunbury Cricket Club и се ръкува с доброволци, когато дойде, с цел да помогне на благотворителната организация. И като се има поради неговата спортна среда, той описа по какъв начин „ Луис обича “ крикета.

Луис навършва шест във вторник и един път към този момент загатна за любовта си към спорта в фотоси, оповестени по случай четвъртия му рожде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР