Принц Уилям се казва, че е изключително горд“ със съпругата

...
Принц Уилям се казва, че е изключително горд“ със съпругата
Коментари Харесай

Принц Уилям е изпълнен с гордост от „смелостта и силата“ на Кейт Мидълтън на фона на лечението на рак

Принц Уилям се споделя, че е „ извънредно горделив “ със брачната половинка си Кейт за „ смелостта и силата “, които тя сподели неотдавна месеца, съгласно кралски източници.

Принцът и принцесата на Уелс споделиха, че са били „ извънредно трогнати “ след разкритието на Кейт, че е на химиотерапия, откакто е била диагностицирана с рак. В прочувствено видео, оповестено в петък, Кейт удостовери, че е почнала курс на превантивна химиотерапия, който стартира през февруари.

Дворецът Кенсингтън сподели, че Кейт продължава да има позитивно мислене за възобновяване си и е в положително въодушевление. Принцесата сподели, че е уверила децата си, че е „ добре и става по-силна всеки ден “.

Принц Уилям се споделя, че се гордее с смелостта на Кейт да заяви на света такива опустошителни вести. Кралски източник сподели пред The ​​Telegraph: „ Уилям е извънредно горделив със брачната половинка си за смелостта и силата, които сподели освен тази седмица, само че и след интервенцията й през януари. Той постоянно е правил всичко по силите си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР