Принц Уилям се извини за отсъствието на принцеса Кейт на

...
Принц Уилям се извини за отсъствието на принцеса Кейт на
Коментари Харесай

Принц Уилям се извинява трогателно на 12-годишното момче за пропускането на Кейт Мидълтън от училище

Принц Уилям се извини за отсъствието на принцеса Кейт на кралския годеж в приблизително учебно заведение през днешния ден.

Принцът на Уелс, 41-годишен, сподели, че брачната половинка му „ би се радвала да бъде тук “, откакто се срещна с вдъхновяващи хора в гимназията на църквата „ Св. Михаил “ в Англия в Сандуел, Уест Мидландс.

Снимки демонстрират по какъв начин Уилям беседва с учители и възпитаници, в това число 12-годишният Фреди Хадли, който беше написал и споделил писмо с молба към бъдещия крал да пристигна в учебното заведение за Световния ден на психологичното здраве предходната година. Уилям и Кейт не съумяха да одобряват предлагането на Фреди, защото имаха предходен ангажимент другаде.

Но вместо това Уилям посети учебното заведение през днешния ден - и видя наградените начинания, водени от възпитаници, които учениците могат да поддържат тяхното психологично здраве и благоденствие. Принцът на Уелс разговаряше и се смееше с Фреди, до момента в който говореха за работата на младото момче.

Роялът също по този начин го попита дали може да направи „ баща анекдот “ – явно обичаният на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР