Принц Уилям с гордост разкри, че децата му - Джордж,

...
Принц Уилям с гордост разкри, че децата му - Джордж,
Коментари Харесай

Солидарността на семейството на принц Уилям към войната

Принц Уилям с горделивост разкри, че децата му - Джордж, Шарлот и Луис се интересуват от войната и разпитват за протичащото се в Украйна. Това гордият татко показа преди няколко дни, до момента в който той и брачната половинка му Кейт бяха в Украинския културен център в Лондон, с цел да се срещнат от близко с напъните, които се поставят в Обединеното кралство в поддръжка на украинския народ.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и позицията им за войната в Украйна
Кого поддържат Уилям и Кейт във войната в Украйна

Подкрепят ли президента Зеленски

Докато разговаряше с доброволците и членовете на украинската общественост, принц Уилям показа, че трите му деца са изцяло наясно със обстановката.

" Те се прибират у дома и стартират да разпитват за всичко протичащо се ", сподели той за принц Джордж (8 г.), принцеса Шарлот (6 г.) и дребния принц Луи (3 г.). " Очевидно приказват за това с приятелите си в учебно заведение, което в действителност е добре. " Все отново Уилям прецизира, че когато с деца се разисква този сериозен проблем, е значимо да се сортират деликатно думите, с цел да могат да схванат какво тъкмо се случва, колкото и мъчно да е за тях.

Още преди време херцогът на Кеймбридж показа, че децата му стават все по-наясно със международните проблеми и даже загатна, по какъв начин дребният принц Джордж, да вземем за пример, не схваща хората, които изхвърлят нерегламентирано боклука си.
 Снимка 566544

По време на визитата си в Украинския културен център Уилям и Кейт се срещнаха както с членове на украинската общественост, по този начин и с основни изпълнителни лица от Комитета за изключителни обстановки. Целта им бе да се срещнат с филантропичните действия, които се правят сега за Украйна.

40-годишната Кейт и 39-годишният принц Уилям носеха със себе си и домашно приготвени лакомства непосредствено от кухнята на двореца Кенсингтън за доброволците в центъра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР