Принц Уилям разкри, че е бил погълнат от мъка и

...
Принц Уилям разкри, че е бил погълнат от мъка и
Коментари Харесай

Разкритие: Страшен инцидент с дете обръща живота на принц Уи...

Принц Уилям разкри, че е бил обхванат от тъга и меланхолия, откакто става очевидец на следствията от унищожителен случай, написа „ Дейли мейл “. В забележителна демонстрация на искреност херцогът разказва по какъв начин терзанията му го карат да се усеща като че ли „ целият свят умира “. Тази психическа рецесия идва, откакто той оказва помощ за спасяването на живота на тежко ранено момче, единствено няколко години по-голямо от сина му принц Джордж, до момента в който работи като водач на хеликоптер-въздушна кола за спешна помощ.

В прям подкаст, който ще бъде излъчен на следващия ден, бъдещият крал разказва по какъв начин е бил надълбоко обиден от претърпяното през този ден. Обзет от депресивни усеща, той споделя, че като че ли „ нещо се е трансформирало “ вътре в него.

Седмици по-късно отчаянието му се засилило. „ Бе все едно някой е поставил ключ в ключалката и я е отворил, без да съм разрешил това “, споделя той. И прибавя: „ Просто усещаш болката и страданието на всеки. И това не съм аз. Никога преди не съм го чувствал “.

Принцът разказва по какъв начин диалозите с сътрудници и срещата със фамилията на момчето му разрешават да победи демоните си с течение на времето. Уилям има поради автомобилна злополука през 2017 година, при която мозъка на петгодишния Боби Хюз е повреден.

Снощи майката на момчето, 40-годишната Карли, сподели: „ Уилям ни описа по какъв начин му е въздействало като на татко и по какъв начин е почувствал болката ни “. „ Той е необикновен. Погледнах го в очите, и почтено, той има положително сърце”, добави тя.

Принцът по незабравим метод разкрива душевното си положение в 38-минутна стратегия, озаглавена „ Принц Уилям: Време за разходка “, записана за аудио поредност на Apple, в която известни персони, разхождайки се, споделят мемоари и избират три обичани песни.

Уилям избира да измине три благи в имението Сандрингам в Норфолк сред църквата „ Света Мария Магдалена “ и дома му в Анмер Хол – маршрутът, по който нормално минава със фамилията си на Коледа.

Освен за своята душевна контузия, той прочувствено споделя за персонални моменти, които са оформили неговия живота.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР