Принц Уилям прекъсна великденската си ваканция, за да изпрати лично

...
Принц Уилям прекъсна великденската си ваканция, за да изпрати лично
Коментари Харесай

Принц Уилям наруши мълчанието в социалните медии за първи път след новините за рака на Кейт Мидълтън

Принц Уилям прекъсна великденската си почивка, с цел да изпрати персонално известие в обществените медии, отбелязвайки първите си обществени думи, откогато принцесата на Уелс разкри рака си диагноза.

Откакто Кейт разкри диагнозата си рак преди няколко седмици, Уилям прекарва време с нея и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, които са на учебна почивка. Семейството прекарва Великденските празници дружно, до момента в който се приспособяват към диагнозата на Кейт, която беше открита при следоперативни проби след тежката й коремна интервенция. Не се чака принцът на Уелс да се върне към кралските отговорности, до момента в който трите му деца не се върнат на учебно заведение след ваканцията.

Днес обаче той се обърна към обществените медии, с цел да реагира на новината, че британската лъвица Рейчъл Дейли е решила да се отдръпна от интернационалния футбол. 32-годишният нападател на Астън Вила завоюва 84 мача за Англия и беше част от тима, спечелил Европейското състезание през 2022 година, където стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР