Принц Уилям получи трогателно съобщение за подкрепа от 81-годишна жена

...
Принц Уилям получи трогателно съобщение за подкрепа от 81-годишна жена
Коментари Харесай

Милият отговор на принц Уилям, след като жена му казва „продължавай“ по време на кралското посещение

Принц Уилям получи прочувствено известие за поддръжка от 81-годишна жена след необикновено сложна седмица за кралското семейство.

Януари 2023 година излязоха избухливите записки на принц Хари Spare, които нашумяха по целия свят и раздрусаха кралските особи. Въпреки това Уилям изглеждаше в положително въодушевление единствено два дни по-късно, когато излезе за формален ангажимент в Ливърпул.

Уилям и Кейт бяха в Мърсисайд за откриването на новата болница на Royal Liverpool University. Пътуването им бележи първата им обществена изява след издаването на Spare, който беше пуснат в продажба в Обединеното кралство на 10 януари.

Книгата-бомба видя, че херцогът на Съсекс направи редица изказвания за Уилям и Кейт, в това число, че „ и двамата извикаха “, когато чуха за неговия абсурден нацистки костюм през 2005 година

Въпреки спорните изказвания, кралската двойка изглеждаше спокойна, до момента в който поздравяваха болничния личен състав и им благодариха за упоритата работа. Някои членове на обществе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР