Принц Уилям откровено си призна, че смъртта на майка му,

...
Принц Уилям откровено си призна, че смъртта на майка му,
Коментари Харесай

Принц Уилям разплака света с това искрено признание

Принц Уилям искрено си призна, че гибелта на майка му, принцеса Даяна, му e предизвикала болежка, несравнима с каквото и да било друго страдалчество.

Коментирайки въпросите на психологичното здраве в документален филм на Би Би Си, внукът на кралица Елизабет II довери също, че работата му като водач на хеликоптер от Спешната помощ му е помогнала да осъзнае доста неща. Едно от тях било, че „ гибелта дебне някъде зад ъгъла “ и тази мисъл не го напускала до мига, в който можел да си поговори с някого.

Коментарите на принц Уилям бяха част от полемиката за психологичното здраве и персоналните проблеми, които са имали хора като футболистите Питър Крауч, Тиери Анри, Дани Роуз, Джърмейн Джинас и селекционерът на британските национали Гарет Саутгейт.

Принц Уилям и брат му принц Хари са интензивно ангажирани с идеята за менталното здраве на нацията. Със своите откровения и персонален опит, те се пробват да насърчат и други хора да приказват намерено и да потърсят помощ при проблеми с душeвността, написа Blitz.bg.

Смъртта на принцеса Даяна и до през днешния ден е забулена в мистерии. Тя почина при злополука, само че събитията към нея не престават да наподобяват странни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР