Принц Уилям откровено си призна, че смъртта на майка му,

...
Принц Уилям откровено си призна, че смъртта на майка му,
Коментари Харесай

Принц Уилям говори за болката след смъртта на майка си

Принц Уилям искрено си призна , че гибелта на майка му, принцеса Даяна , му e предизвикала болежка, несравнима с каквото и да било друго страдалчество , оповестява АП.

Коментирайки въпросите на психологичното здраве в документален филм на Би Би Си внукът на кралица Елизабет Втора довери също, че работата му като водач на хеликоптер от Спешната помощ му е помогнала да осъзнае доста неща . Едно от тях било, че " гибелта дебне някъде зад ъгъла " и тази мисъл не го напускала до мига, в който можел да си поговори с някого.

Коментарите на принц Уилям бяха част от полемиката за психологичното здраве и персоналните проблеми , които са имали хора като футболистите Питър Крауч, Тиери Анри, Дани Роуз, Джърмейн Джинас и селекционерът на британските национали Гарет Саутгейт.

Принц Уилям и брат му принц Хари са интензивно ангажирани с идеята за менталното здраве на нацията. Със своите откровения и персонален опит, те се пробват да насърчат и други хора да приказват намерено и да потърсят помощ при проблеми с душeвността.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР