Принц Уилям обеща да се грижи“ за принцесата на Уелс,

...
Принц Уилям обеща да се грижи“ за принцесата на Уелс,
Коментари Харесай

Принц Уилям наруши мълчанието по отношение на новините за рака на Кейт Мидълтън и й направи трогателно обещание

Принц Уилям даде обещание да се „ грижи “ за принцесата на Уелс, когато направи първата си обществена поява след известието й за рак преди месец.

41-годишният принц на Уелс оказа помощ при зареждането на храна и готвенето в кухнята на благотворителната организация за разпределяне на храна Surplus to Supper в Сънбъри на Темза, Съри. Доброволецът Рейчъл Кандапа, 71, връчи две картички за бързо излекуване на принца, адресирани до краля и Кейт. Уилям, който изглеждаше очевидно разчувствуван, сподели: " Благодаря ви, доста сте благи ". Когато Рейчъл сподели на престолонаследника да се грижи за Кейт, той сложи лявата си ръка на рамото й и даде обещание " Аз ще го направя ". Говорейки по-късно, Рейчъл от Сънбъри на Темза сподели: „ Казах да се погрижа за нея и той сподели „ Ще го направя “.

„ Бях си вкъщи в 8.30 нощес и си помислих, че би трябвало направете нещо, това е късмет да дадете карта непосредствено на чиновниците на двореца. Не мислех, че ще мога да дам картите на Уилям. Казах „ може ли да ти стисна ръката? “, хареса ми, той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР