Принц Уилям наруши мълчанието си относно дивите теории на конспирацията

...
Принц Уилям наруши мълчанието си относно дивите теории на конспирацията
Коментари Харесай

Принц Уилям разкри конспиративните теории за здравето на Кейт Мидълтън

Принц Уилям наруши мълчанието си по отношение на дивите теории на конспирацията към брачната половинка му, принцесата на Уелс.

В момента Кейт не извършва служебни отговорности след претърпяната коремна интервенция. Говорейки по време на интервенцията й, дворецът Кенсингтън сподели, че тя ще отсъства до към Великден и няма да дават настояща информация за нейното положение. Тя беше забелязана за първи път по-рано тази седмица, когато беше снимана да кара покрай дома си в Уиндзор с майка си Карол Мидълтън.

Но на фона на всички спекулации, представител на принца на Уелс сподели пред списание People: " Неговият фокус е върху работата му, а не върху обществените медии. " Това идва, откакто дворецът Кенсингтън удари „ лудостта в обществените медии “ след интервенцията на Кейт.

Кралските помощници не са склонни да дадат „ настоящ коментар “ за нейното положение или възобновяване от коремна интервенция на 16 януари. Въпреки че дворецът Кенсингтън разгласи, че бъдещата кралица ще се отдръпна от всички публични отговорности по време на двуседмичен болничен престой и интервал на възобновяване вкъщи до след Великден, дълго чаканото завръщане на Кейт беше потопено в безпорядък през вчерашния ден, когато армията разгласи, че тя ще се появи на подготовка на Trooping the Color през юни. Билетите бяха препоръчани за продажба онлайн за това, което би било първото публично оповестено обществено присъединяване на принцесата след нейната интервенция.

Часове по-късно Министерството на защитата беше насила да отстрани от уеб страницата всяко споменаване на присъединяване на принцесата, откакто новината за инспекцията на 8 юни не беше утвърдена от двореца. Кралските чиновници бяха хванати неподозирани от известието, оставяйки помощниците да упорстват, че те са единствените виновни за потвърждаването на графиците на принца и принцесата на Уелс.

Говорител на двореца Кенсингтън сподели: „ Графиците, предоставени за болничния престой на принцесата и плануваното връщане към кралските отговорности, бяха доста ясни през цялото време. Нищо не се е трансформирало. “ Дворецът повтори предходно изказване, обещано предходната седмица, в което се споделя: „ Принцесата продължава да се усеща добре “.

Междувременно, чичото на Кейт, Гари Голдсмит - който сега се появява в новата серия на Celebrity Big Brother по ITV1 - също се нахвърли против дивите теории на конспирацията за отсъствието на кралското семейство от публичното внимание - и споделя, че тя се нуждае от " пространство ", с цел да се възвърне. Запитан какво мисли за дивите теории на конспирацията към здравето на племенницата му, Гари сподели: " Мисля, че би трябвало да я оставят на мира тъкмо в този момент, тъй като има причина фамилията да не приказва за това и й дават малко пространство. "

" Просто мисля, че това е фундаментално неправилно и в случай че се случваше на някой различен, те биха помислили да му дадат малко пространство. Но защото Кейт е Кейт, тя прави толкоз невероятна работа, постоянно има интерес към нея. Тя е кралска персона номер едно с причина и просто апелирам хората да й дадат малко място. "

Американският клюкарски уебсайт TMZ получи фотоси на Катрин, возена в 4X4 Audi покрай замъка Уиндзор тази седмица. Смята се, че майка й Карол Мидълтън е карала колата и че двете са водили децата й на учебно заведение. Последният път, когато Кейт беше забелязана на обществено място, беше на Коледа, когато се причисли към останалите членове на кралското семейство на годишното им посещаване в църквата в Сандрингам.

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР