Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца напускат Лондон.

...
Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца напускат Лондон.
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт и децата им напускат Лондон. Къде се местят?

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца напущат Лондон.

The Sunday Times заяви, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се насочат към предградията.

По-конкретно, двойката и децата им се местят за непрекъснато в Уиндзор в окръг Бъркшир.

„ Те са много лимитирани в това, което могат да вършат в Лондон “, споделя другар на двойката пред The ​​Times. "Децата не могат да отидат в парка и да ритат футбол с другари. Планът им е да бъдат там през идващите 10 до 15 години и по-късно да се реалокират в Анмер, който е толкоз специфичен за тях. "

Според няколко източника (въпреки че данните занапред би трябвало да бъдат доказани от двореца), фамилията се мести в „ скромния “ дом с четири спални, прочут като Adelaide Cottage.
View this post on Instagram
A post shared by Victoria Elizabeth Royal (@royallifefan)

Той е ситуиран в кралското имение с повърхност от 655 акра. Домът, оповестява Elle, е "на един хвърлей " от параклиса Свети Георги и замъка Уиндзор.

„ Кейт и Уилям доста желаеха да имат непретенциозен дом, с цел да стартират новия си живот в Уиндзор “, споделя източник пред The ​​Sun.

„ Adelaide Cottage дава отговор на условията, тъй като е дом с четири спални, а те нямат потребност от повече, защото нямат личен състав. Те нямат други условия, с изключение на прелестен фамилен дом наоколо до учебните заведения и кралицата. “

Източникът добави: „ Те бяха безапелационни, че не желаят нищо прекомерно ефектно или нещо, което се нуждае от ремонт или спомагателна защита, с цел да не бъде в тежест на данъкоплатеца “.
View this post on Instagram
A post shared by VandyPop (@vandypop)

Що се отнася до децата, принц Джордж и принцеса Шарлот евентуално ще изоставен настоящето си подготвително учебно заведение Thomas's Battersea и вместо това ще бъдат записани в такова по-близо до дома. Принц Луи също би трябвало да последва образеца им, показва T+L.

Двойката обаче ще продължи да поддържа резиденция и в Лондон. Те ще запазят апартамент 1А в двореца Кенсингтън в обозримо бъдеще.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР