Принц Уилям изпрати предизвикателно съобщение от пет думи на Мери

...
Принц Уилям изпрати предизвикателно съобщение от пет думи на Мери
Коментари Харесай

Принц Уилям изпрати предизвикателно съобщение от пет думи до Мери Ърпс на фона на спора за победата на Спортна личност

Принц Уилям изпрати предизвикателно известие от пет думи на Мери Ърпс на фона на разногласието за успеха й за Спортна персона на годината на BBC.

30-годишният британски вратар, който играе за Манчестър Юнайтед, беше разгласен за притежател на премията за 2023 година, побеждавайки жокея Франки Детори, голфъра Рори Макилрой, играча на крикет Стюарт Броуд, лекоатлетката Катарина Джонсън- Томпсън и тенисистът в инвалидна количка Алфи Хюет. Наградата й пристигна, откакто сподели извънредно показване на Световното състезание за дами по-рано тази година, където беше наградена със Златната ръкавица за това, че позволи единствено четири гола по време на целия шампионат и резервира три чисти мрежи.

Въпреки това успеха й беше подложена на критика от хора като Пиърс Морган, който сподели, че се е опитвал да й разгадае главата към успеха, до момента в който някогашният футболист Джоуи Бартън сложи под въпрос за какво е сграбчила премията, потвърждавайки, че „ не е спечелила наденица “ откакто тимът на Англия беше надвит на край...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР