Принц Уилям изглежда се държи така, сякаш по-малкият му брат

...
Принц Уилям изглежда се държи така, сякаш по-малкият му брат
Коментари Харесай

Принц Уилям „се държи така, сякаш брат Хари вече не съществува и мълчанието му е оглушително по време на посещението на херцога в Обединеното кралство“

Принц Уилям наподобява се държи по този начин, като че ли по-малкият му брат Хари „ към този момент не съществува “ и мълчанието му е „ оглушително “ “, сподели кралски специалист.

Херцогът на Съсекс посети Обединеното кралство тази седмица, с цел да отпразнува 10-ата годишнина от Игрите Invictus. 39-годишният Хари се причисли към службата на признателност от близки родственици на майка му Даяна и наставник, който го поддържаше след гибелта й.

Службата в катедралата " Сейнт Пол " признава надпреварата в параолимпийски жанр за кралското основаването стартира, когато на няколко благи разстояние крал Чарлз посрещна посетители на първото градинско празненство в Бъкингамския замък за годината. Монархът и синът му не са се срещали по време на късото посещаване на Хари в Обединеното кралство заради „ цялостната стратегия “ на краля, сподели представителят на херцога в изказване.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете в The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Принц Хари се събира още веднъж с Меган Маркъл, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР