Принц Уилям изчезна неочаквано по време на кралската служба в

...
Принц Уилям изчезна неочаквано по време на кралската служба в
Коментари Харесай

Принц Уилям изчезна мистериозно! (Престолонаследникът заряза монарсите на половин Европа заради...)

Принц Уилям изчезна ненадейно по време на кралската работа в Лондон. Церемонията беше във връзка годишнината от гибелта на гръцкия крал Константин, а на нея участваха кралски семейства от половин Европа. Изненадващо обаче бъдещият крал на страната разгласи, че се постанова да отсъства от събитието. И се извини на роднините си, като се оправда с " персонални аргументи ".

Всички се изненадаха от дейностите на Уилям, който много безогледно остави Камила да се оправя сама. Кралицата — консорт се оправи със жанр по време на събитието и изнесе товара на плещите си. Но мнозина видяха, че точно принц Андрю водеше кралската делегация към параклиса на двореца Уиндзор, а не кралицата.

Вече се спекулира какви може да са аргументите за незабавното неявяване на Уилям, като естествено, догатките са свързани най-много със здравето на Кейт. От двореца обаче са безапелационни, че принцесата на Уелс се възвръща извънредно добре. И скоро ще поеме отговорностите си. Вероятно обаче след Великден.

Крал Чарлз също не участва на церемонията, по гледище на персоналните си лекари. Заради влошеното му здраве монархът е заставен да се отдръпна от публични събития, които събират доста хора на едно място. Уилям изпълняваше неговите отговорности, само че незнайно за какво, този път и той не участва. Има догатки, че учебни проблеми на дребните принцове, или непредвиден различен въпрос, е станал причина за отсъствието му. Засега обаче повода не е ясна.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР