Принц Уилям имаше резерви относно съобщението на Кейт Мидълтън за

...
Принц Уилям имаше резерви относно съобщението на Кейт Мидълтън за
Коментари Харесай

Принц Уилям имаше резерви относно съобщението на Кейт Мидълтън за рака, твърди гост на ITV This Morning

Принц Уилям имаше запаси по отношение на известието на Кейт Мидълтън за рака, съобщи през днешния ден посетител на This Morning.

Говорейки с водещите Бен Шепард и Кат Дийли, телевизионният оператор Камила Томини сподели, че съгласно нейното схващане Уилям е „ към момента много сърдит “, че брачната половинка му е трябвало да осведоми своите субекти за здравето преди Кейт да запише видео известие в студиото на BBC в сряда.

Говорейки във видеото - оповестено на света в 18:00 часа в петък вечер - Кейт сподели: През януари претърпях огромна коремна интервенция в Лондон и по това време се смяташе, че положението ми не е раково. Операцията беше сполучлива. Изследванията след интервенцията обаче откриха рак. Ето за какво моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване. "

След шокиращото известие на Кейт, Тази заран разиска новините за майката на три деца в дълбочина в днешното издание на програмата на ITV, като гостите Камила Томини и Джайл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР