Принц Уилям и Зара Тиндал отдавна споделят тясна връзка и

...
Принц Уилям и Зара Тиндал отдавна споделят тясна връзка и
Коментари Харесай

Очарователно приятелство между Зара Тиндал и децата на принц Уилям, откакто Меган и Хари се унасят

Принц Уилям и Зара Тиндал от дълго време споделят тясна връзка и в този момент близкото им другарство като братовчеди се предава от потомство на потомство.

Принцът и принцесата на Уелс имат три деца, принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, осем, и принц Луис, пет, до момента в който Зара и Майк Тиндал споделят Миа, девет, Лена, пет, и Лукас, две. Вторите братовчеди - които са единствено на години разлика - постоянно посещават кралски събития и поддържат връзка дружно.

Според традицията Тиндал и Уелс се събраха, с цел да участват на коледната работа в църквата " Света Мария Магдалена " тази година. Луис беше видян да се усмихва и да се държи за ръце с Миа, до момента в който вървяха, а Шарлот и Миа изглеждаха доста близо, кикотейки се в диалог в Сандрингам.

Малкият брат на Миа Лукас остана у дома, до момента в който по-малката й сестра Лена беше изобразена да върви зад Уилям и Кейт, държейки се за ръце с майка си и татко си. Бившият британски състезател по ръгби Майк по-късно беше хванат да разрошва нежно косата на принц Джордж след служ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР