Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън бяха домакини на

...
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън бяха домакини на
Коментари Харесай

На прием в Бъкингам принц Уилям припомни защо е предложил брак на Кейт Мидълтън в Кения

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън бяха домакини на банкет в Бъкингам във връзка провеждащия се в Лондон капиталов конгрес „ Англия – Африка “.

В речта си пред гостите, измежду които министър председателят Борис Джонсън и доста държавни глави от Черния континент, принцът показа за какво този район има непокътнато място в сърцето му: „ Африка е мястото, където татко ми заведе мен и брат ми скоро след гибелта на майка ни. Години по-късно, когато се чудех къде е най-хубавото място, с цел да предложа брак на Кейт, избрах Кения. “

На приема участваха още принц Едуард (по-малък брат на Чарлз) и брачната половинка му Софи, която в същия ден навърши 55 години.

По-рано денем принц Хари се срещна в границите на форума с държавните глави на Мароко, Малави и Мозамбик. Той не бе на приема, тъй като отлетя за Канада, с цел да се причисли към брачната половинка си и сина им Арчи.

Повече за приема и за това кой е дизайнерът на изящната алена рокля на Кейт Мидълтън четете в LadyZone.bg
Принц Уилям на банкет в Бъкингам: „ Предложих брак на Кейт в Кения, тъй като Африка има особено място в сърцето ми “ В същото време брат му Хари отлетя за Канада, с цел да се причисли към брачната половинка си и сина им Арчи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР