Принц Уилям и принцеса Кейт са изправени пред голямо обществено

...
Принц Уилям и принцеса Кейт са изправени пред голямо обществено
Коментари Харесай

Уилям и Кейт са похвалени за това, че са послушали съвета на покойната кралица по време на разследването за излитане в болница

Принц Уилям и принцеса Кейт са изправени пред огромно публично внимание през последните месеци.

От изненадващото приемане на Кейт до болница, до фотофиаското за Деня на майката, спекулациите за продължаващото й неявяване и даже дивите изказвания, че скорошното й виждане в действителност е аналогия, двойката претърпя неистово равнище на публичен интерес.

Всъщност, тъкмо това седмица The Mirror разкри, че е в ход следствие на изказванията, че болничният личен състав се е опитал да получи достъп до здравното досие на Кейт след нейната интервенция.

Въпреки че разочарованието може да пораства зад затворени порти, уелсците остават стоични на обществената сцена - с изключение на признанието на Кейт за редактиране на фотоси, те не са обърнали внимание на фурора към фамилията им.

И евентуално ще остане по този начин. Уилям и Кейт наподобява са възприели мантрата на починалата кралица - " в никакъв случай не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай ". Този метод ги е предиздвикал да пазят почтено безмълвие през доста сложни еп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР