Принц Уилям и принц Хари се сливаха добре със своите

...
Принц Уилям и принц Хари се сливаха добре със своите
Коментари Харесай

На принц Уилям и Хари им е забранено да извършват обичайни дейности в училище - по трогателна причина

Принц Уилям и принц Хари се сливаха добре със своите съученици - само че имаше една активност, която им беше неразрешено да вършат по време на престоя си в Лъдгроув, за доста добра причина.

Братята може да са родени с изключителна привилегия като членове на кралското семейство. Но детството им надалеч не беше идилично. Когато бяха още дребни, брачните проблеми на родителите им преобладаваха в заглавията, както в печата, по този начин и по малкия екран.

По това време Уилям и Хари посещават учебно заведение Ludgrove, като и двамата са почнали там, когато са навършили осем. Съоръжението, пансион на към 30 минути с кола от, предлага двуседмичен интернат за момчета на възраст 8-13 години.

Съобщено е, че шефът на елитното учебно заведение си е направил „ задачата “ да отбрани кралските братя от таблоидните злословия за кралското семейство, до момента в който са били в кампуса.

„ Лъдгроув беше извънредно добър в отбраната му и по-късно Хари ", сподели по-късно Дики Арбитър, някогашен представител на кралицата. „ Това ги изв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР