Принц Уилям и крал Чарлз удариха жестоко по принц Хари.

...
Принц Уилям и крал Чарлз удариха жестоко по принц Хари.
Коментари Харесай

Уилям и Чарлз с шамар за Хари: Безполезно е да идваш на коронацията, няма да се извиним! ( Още за кралската драма)

Принц Уилям и крал Чарлз удариха грубо по принц Хари. Херцогът на Съсекс изиска опрощение от брат си, с цел да участва на коронацията, само че както наподобява нито принцът на Уелс, нито кралят считат да се преценяват с претенциите му.


" Известно е, че Хари има отворена покана за всяка една обстановка. Така че е немислимо да се държи по този метод ", разясняват доближени до кралското семейство.  В същото време принцът упорства да получи персонално опрощение от татко си и брат си за прегрешения, които те съгласно него са направили. А никой от двамата не счита да прави сходна крачка.

 

Коронацията е планувана за шести май, когато е и рождения ден на дребният Арчи. Затова е малко евентуално Меган и децата да участват на коронацията. От друга страна Хари не е оповестил личните си проекти. А приятелят на двойката  Омид Скоби съобщи " Те към момента не са получили покана за нито едно от събитията. Така че е мъчно да се каже в каква посока ще поемат ".

Междувременно източници от двореца разкриват, че нито Чарлз, нито Уилям считат да се извинят на Хари за каквото и да било. " Крал Чарлз няма никакво желание да се извинява за нищо. Принц Уилям също. В момента връзките в фамилията са извънредно обтегнати. Никой от двамата не счита да се поддава на шантажа на Хари за каквото и да било ", разясняват още те.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР