Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги изглеждат като перфектното семейство

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги изглеждат като перфектното семейство
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт Миъдлтън и една шега

Принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно наподобяват като съвършеното семейство и с всяка взаимна поява съумяват да ни убедят, че са към момента влюбени като първоначално.

Покрай децата и всички задължения сигурно не им остава доста време един за различен, само че възприятието за комизъм на кралския правоприемник несъмнено е плюс в техните взаимоотношения. А и принц Уилям ни става някак по-симпатичен, когато го виждаме ухилен и в шеговито въодушевление.

Именно подобен бе казусът при последния ангажимент на фамилията тази седмица. Те посетиха британска военна база в Кипър, с цел да се срещнат със служещите и техните фамилии.

За събитието херцогинята на Кеймбридж бе избрала уместно облекло - тъмнозелен вълнен блейзър. И точно той стана мотив за смешки и закачки от страна на Уилям.

Съпрузите позираха пред коледното дръвче в базата, а принцът подметна по адрес на Мидълтън, че и тя се е дегизирала като елха. И всички се смяха дружно - къде от сърце, къде по обвързване, написа E!Online.

Едно е несъмнено - кралският протокол от дълго време не е това, което беше, а представителите на монархията освен могат да се държат доста по-освободено, само че и като че ли се усещат длъжни да го вършат. Ако не за друго, най-малко с цел да се харесат на хората. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР