Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкова славна кралска двойка,

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкова славна кралска двойка,
Коментари Харесай

„Съжалявам, имам си приятелка“: забавната история от колежанските години на Кейт и Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкоз славна кралска двойка, че е съвсем мъчно да си спомним времето, когато не са били женени. Но 10 години преди сватбата си през 2011 година те са били просто двама другари от колежа, които учат история в Университета „ Сейнт Андрюс “ в Шотландия, ходят на празненства и си оказват помощ да се ориентират в обществения живот. Кейт даже имала остроумен трик, с който измъквала Уилям от обстановки, в които девойките го сваляли - и това предвещавало бъдещия им взаимен живот,.

Според приятелката на двойката Лаура Варшауер, която беседва с кралския специалист Кейти Никол за книгата ѝ „ Кейт: Бъдещата кралица “ даже в колежа Кейт е имала тиха убеденост към Уилям, която е била неповторима за нея. Приятелката описа за една преживелица, която си спомня много добре:

„ На едно празненство едно момиче доста се закачаше с Уил и му ставаше много неприятно, тъй като не можеше да се отърве от нея. Той се държеше доста учтиво, само че това момиче просто не разбираше намека “, споделя Уоршауер. И тогава Кейт се намесва. „ Изведнъж Кейт се приближи зад него и го прегърна. Той сподели: „ О, скърбя, само че си имам другарка “ и двамата с Кейт си потеглиха, кикотейки се “.

Вероятно не е било елементарно да бъдеш толкоз прочут ерген в колежа, а Уоршоуър твърди, че Уилям е бил толкоз благодарен за помощта, че след случая ѝ е споделил „ доста благодаря “. „ Кейт беше единственото момиче, което можеше да направи това. А беше единствено месец откакто започнахме да учим в университета “ , споделя Уоршоуър.

[block]gallery-9546[/block]

Разбира се, знаем какво се е случило по-късно: Кейт и Уилям ще станат освен това от другари и ще стартират да се срещат дискретно още в учебно заведение. Въпреки късата разлъка през 2007 година, двамата се сдобряват, женят се, имат три деца и като цяло са пример за здрава връзка, забележима във общественото пространство.

И като си помислим, че всичко стартира на колежанско празненство...
 Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР