Принц Уилям и Кейт Мидълтън пуснаха коледната си картичка. Но

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън пуснаха коледната си картичка. Но
Коментари Харесай

Присмяха се на Кейт Мидълтън за кофти фотошоп

Принц Уилям и Кейт Мидълтън пуснаха коледната си картичка. Но вместо да зарадват поданиците както всяка година бяха осмени поради неприятния кадър.

Тази година кралското семейство с появи на черно-бяла фотография. Те изненадаха с прекомерната си въздържаност. На фотото, което е дело на Катрин, тя театралничи с трите си деца и престолонаследника. Принцеса Шарлот се намира в средата, седнала комфортно на стол. А към нея са се наредили всички останали.

Принца и принцесата на Уелс, както и наследницте им са облечени със светли ризи. Но това.което най-вече изненада феновете на кралското семейство бе, че те видяха следи от несръчен фотошоп.

Ако се вгледаме деликатно в фрагмента ще видим, че от едната ръка на принц Луи му липсва междинния пръст. А специалистите по фотошоп прибавят, че на престолонаследника Уилям не му се вижда единия крайник.Който би трябвало да се забележи под стола, който е дървен. Точно по същия метод липсва и крайници на Кейт.

Известни блогъри се произнесоха, че портрета на кралското семейство е неприятно редактиран: „ Това е хубава фамилна фотография, само че незабавно щом я погледнах, забелязах ръката на Луис. Липсва му пръст “, „ Погледнете ъгъла от страната на Уилям. Левият му крайник би трябвало да се вижда в отвора на стола, къде го е поставил? “, „ Кейт на един крайник ли стои,къде е другият?, смеят се те.

Източник от двореца иронично разяснява тези изказвания. „ Не е фотошопирано. Изглежда, че Луи преди малко си сви пръста. Той сигурно не е изгубил пръста си - не се тормозете за това! Липсващият пръст на Луис е наред и всички крака както на принца, по този начин и на принцесата на Уелс също са на мястото си. “

Автор:Космо.ру

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР