Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да изглеждат като идеалната

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да изглеждат като идеалната
Коментари Харесай

Какъв е ултиматумът, който Кейт Мидълтън е поставила на принц Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да наподобяват като идеалната двойка, само че даже и съвършеното семейство крие скелети в килера .

Принцесата на Уелс е сложила ултиматум на принца след „ неприемливото “ му държание на обществено място, написа Mirror US, базирайки се на кралския специалист Кейти Никъл. Случката е от 2007 година и съвсем е коствала връзката сред младите тогава влюбени. Но в последна сметка престолонаследникът заложил на пристрастеността към своята обичана и е съгласил с нейните условия.

Кейт се почувствала изцяло унизена , тъй като Уилям се е отнесъл с нея „ като бърсалка “, а безгрижното му държание съществено блъснали нейния имидж. Въпреки, че медиите към този момент спрягаха девойка Мидълтън за брачна половинка на бъдещия крал, той на няколко пъти бил заловен да се занимава с фриволна връзка с дами в нощни клубове .

„ Тя години наред търпеше девойките да се задяват с приятеля й и за известно време го намираше за смешно и даже ласкателно. Но когато чашата преля, тя му сложи ултиматум и сподели, че всякога, когато се държи по този начин на обществено място, той вреди на нейния имидж, както и на своя личен “, споделя пред изданието другарка на Кейт, която избра да остане анонимна.

Кейт и принц Уилям се венчаха през 2011 година, а денят на сватбата им бе разгласен за народен празник за всички английски територии, в това число Бермудските острови, Фолкледнските о-ви и островите Търкс и Кайкос.

Общите разноски за сватбата бяха оценени на 34 милиона $ по това време.

Днес двамата имат три деца – бъдещият престолонаследник Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР