Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на „Уембли“ заедно със

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на „Уембли“ заедно със
Коментари Харесай

Английските запалянковци: принц Джордж носи късмет на отбора и трябва да стане талисман

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на „ Уембли “ дружно със сина си Джордж, с цел да гледат онлайн мача на британския народен тим от европейското по футбол.

Англия в профил Германия с 2:0 и това бе първата победа за тима против бундестима на огромно състезание от 1966 година

Снимка: Getty Images

Щастливите британски ентусиасти разясниха в обществените мрежи, че чаровният принц Джордж, облечен публично в същите цветове като татко си, е донесъл шанс на Англия и приканиха момчето да стане амулет на тима.

Снимка: Getty Images

„ Нека всички мачове на Англия да бъдат в следобедните часове, с цел да може Джордж да участва. Облечен с костюм, несъмнено “ – написа един ентусиаст.

Друг напомни, че през октомври 2019 година Джордж и сестра му Шарлот гледаха онлайн мач на „ Астън Вила “, обичаният клуб на принц Уилям. Присъствието на децата тогава също бе регистрирано като „ късметлийско “, тъй като тимът победи „ Норич “.

Снимка: Getty Images

(трети в линията за унаследяване след дядо си Чарлз и татко си Уилям) ще навърши 8 години единствено след три седмици. Мачът през вчерашния ден бе от 17:00 ч. английско време и това даде опция на Уилям и Кейт да отидат на стадиона дружно с първородния си наследник.

Снимка: Getty Images

Мнозина показаха възхищението си от облеклото на дребния Джордж, който бе с риза, сако и вратовръзка, идентични с тези на татко си. Кейт Мидълтън блестеше с алено сако на Zara.

В формалната ложа бяха също футболната легенда Дейвид Бекъм със сина си Ромео и певицата Ели Гулдинг, която пя на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година Именно на нейна ария младоженците направиха първия си танц като фамилна двойка. Сред формалните посетители на „ Уембли “ бе и Ед Шийрън със брачната половинка си.

Светските хроникьори напомнят, че преди две години рожденият ден на принц Джордж бе маркиран със фотография, направена от майка му Кейт. На фрагмента момчето е с фланелка на националния футболен тим.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР