Принц Уилям и Kейт Мидъллтън са всеобщи любимци и се

...
Принц Уилям и Kейт Мидъллтън са всеобщи любимци и се
Коментари Харесай

Певицата, която отказа на Кейт

Принц Уилям и Kейт Мидъллтън са всеобщи любимци и се радват на многочислени другарства както в кралските, по този начин и в светските среди. Виждали сме ги доста пъти в компанията на певици, артисти и спортисти, само че от време на време и на тях им се случва да останат на назад във времето.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън на корицата на списание Mountain Rescue
Никой не очакваше това от Уилям и Кейт

Двойката се появи на необикновена корица

В сходна обстановка принцът и принцесата на Уелс попаднаха поради певицата Доли Партън. В свое изявление за BBC Radio 2 тя показа, че неотдавна по време на свое работно пътешестване на Острова е получила " по този начин чаканата " сподели за чай от Мидълтън.

Но добави, че й се е наложило да я откаже и по този начин и не се е срещнала със брачната половинка на принц Уилям, макар подготовката, направена от двореца.
 Снимка 631744

" Мислех, че е доста благо и благо от нейна страна да ме предложения и че през някой от дните ще съумея да отида ", споделя певицата. Но се оказва, че програмата й в Лондон е толкоз натоварена, че в нея по този начин и не остава време за чаша чай по кралски.

Типично в собствен жанр Партън се пошегува, че има още една причина да отклони поканата на.  " Тя нямаше да промотира моя рок албум, тъй че трябваше да кажа " не ", съобщи шеговито певицата.
 Как се карат Кейт Мидълтън и принц Уилям
Когато Уилям и Кейт се скарат

Семейство Уелс не е толкоз напълно

Въпреки несъстоялата се среща, връзките сред 77-годишната американска звезда и английския кралски двор остават топли. Преди 45 години тя взе участие в тържествата във връзка сребърния празник на кралица Елизабет Втора на трона. И до ден-днешен си спомня какъв брой обезпокоена е била тогава дали ще да се поклони вярно ред монарха, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР