Принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин публикуваха нова снимка

...
Принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин публикуваха нова снимка
Коментари Харесай

Расте пред очите ни: Принц Джордж празнува 8-и рожден ден

Принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин разгласиха нова фотография на сина си Джордж по случай осмия му рожден ден, съобщи Ройтерс.

Принц Джордж , седнал върху предния похлупак на автомобил " Ленд Роувър ", е необятно ухилен на фотографията.

Тя е направена от майка му, която е запалена по фотографията.

Рожденикът, който е трети по линията за заместничество на английския престол след дядо си принц Чарлз и татко си принц Уилям , е облечен със сини къси панталонки и блуза с яка в същия цвят на оранжеви райета.

Снимката е направена по-рано този месец в Норфолк , Източна Англия , прецизират от двореца Кенсингтън .

Принц Джордж Александър Луи се появи на бял свят на 22 юли 2013 година в частното крило "Линдо " на лондонската болница " Сейнт Мери ".

Първата му обществена поява се състоя ден по-късно, когато Уилям и Кейт се появиха на стълбите пред крилото пред голяма навалица от фотографи и снимачни екипи.



Принц Джордж е най-голямото от трите деца на херцозите на Кеймбридж. Сестра му принцеса Шарлот е на шест години, а брат му принц Луи - на три.

Традиционно рождените им дни се означават с публикуването на техни нови фотоси.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Тате, ще изучавам за ясновидец! - К'во!? Я ела в другата стая. - Няма, щото ще ме биеш. - Ми ти си подготвен ясновидец,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПредложението за комисията бе импортирано от " Демократична България " Поканените са деликатно определени 100 душиОчаква се скоро той да бъде показан на новите депутатиКонсултациите с парламентарните групи ще се проведат в президентската институцияИма привлечени към отговорност, за други инспекциите продължаватУстановени са вирусни разновидности с нараснало значение за публичното здраве, оповестяват от Националния център по заразни и паразитни болестиПредложението на Има Такъв Народ за министър председател ще стане ясно, когато президентът Румен Радев връчи мандата на партията " Възможностите за длъжностен кабинет не ги обсъждаме ", съобщи представителят на служебното държавно управление " Ваксинацията е най-евтиният и най-ефективен метод, с цел да се предпазим от болестта ", сподели Петър МарковВ този миг певицата е в дома си и стартира да крещи, като по този начин съумява да подплаши обирджиитеВижте какво време ни чака в идващите дни и идната седмицаНезависимо от формата (3- или 5-врат Cooper/JCW, Cooper Cabrio/JCW или Countryman/JCW), MINI си остава една огромен обич, която продължава да кара хората да се обръщат след него, а преживяването зад кормилото не отстъпва и на йота от прословутото Go Kart чувство, с което марката е известна. Тестваме цялата гама на обновеното MINI.11 081 ваксини са били сложени за последното денонощиеЗаради гъстата растителност мястото е труднопроходимо от пожарникарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР