Принц Уилям е разстроен“ от краткото трансатлантическо пътуване на брат

...
Принц Уилям е разстроен“ от краткото трансатлантическо пътуване на брат
Коментари Харесай

„Яростният“ принц Уилям е „разстроен“ от „PR“ пътуването на Хари, за да посети крал Чарлз: експерт

Принц Уилям е „ смутен “ от късото трансатлантическо пътешестване на брат му принц Хари, с цел да види своя болен от рак татко, крал Чарлз, съгласно кралски специалист.

Пътуването на херцога на Съсекс до Лондон предходната седмица го накара да прекара общо 24 часа на родна земя, по-малко от час от които с болния си татко.

И съгласно кралския специалист и създател Ингрид Сюард, 41-годишният принц на Уелс е определил пътуването на Хари като „ PR опция “ и няма „ безспорен интерес “ да се сдобрява.

„ Уилям би се разстроил, че Хари още веднъж е избрал да направи това посещаване, с цел да види татко си като PR опция “, сподели Сюърд пред The ​​Sun.

„ Що се отнася до Уилям, той няма безусловно никакъв интерес да приказва с Хари, до момента в който Хари не се държи като благородник и не се извини за годините на неучтивост и обиди, които е отправил към Уилям и принцесата на Уелс. “

Сюърд сподели, че престолонаследникът „ несъмнено е персонално сърдит “, че Хари е употребявал пътуването си като „ опция да разгласи при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР