Принц Уилям е намерил невероятен съюзник“ по време на здравословните

...
Принц Уилям е намерил невероятен съюзник“ по време на здравословните
Коментари Харесай

Принц Уилям и кралица Камила са създали „невероятна“ връзка по време на здравословни ужаси – експерт

Принц Уилям е намерил „ необикновен съдружник “ по време на здравословните проблеми на кралското семейство под формата на мащехата, кралица Камила, специалист съобщи.

Работната кралска глутница беше оголена през последните месеци, защото двама основни членове на кралското семейство - крал Чарлз и принцеса Кейт - се отдръпнаха от светлината на прожекторите по време на здравословните си проблеми.

Бившата брачна половинка на принц Андрю Сара Фъргюсън също отсъства доста, откакто тя разгласи, че има рак на кожата през януари, единствено шест месеца след диагностицирането й рак на гърдата. Междувременно Бъкингамският замък удостовери, че кралят е на настоящо лекуване от рак през февруари, а прочувственото изказване на Кейт по отношение на рака беше последвано в петък вечерта, което провокира потрес в целия свят.

Докато принц Хари е надалеч в Калифорния със брачната половинка си Меган Маркъл и децата, Арчи и Лилибет, принц Уилям е заставен да се заеме, представлявайки монархията на поредност от кралски ангажимен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР