Принц Уилям е бил бесен от конспиративните теории и слухове,

...
Принц Уилям е бил бесен от конспиративните теории и слухове,
Коментари Харесай

Близък до принц Уилям: Той беше бесен заради конспиративните теории за Кейт

Принц Уилям е бил гневен от тайните теории и клюки, които се разпространяваха за брачната половинка му Кейт Мидълтън, преди да бъде разкрита диагнозата й рак, твърди негов някогашен чиновник, приказвал пред сп. People.

 

" Разстроен е и сърдит ", съобщи мъжът пред списанието.

 

Слуховете за Мидълтън започнаха да се появяват по-рано през тази година, откакто през януари принцесата разгласи, че се подлага на коремна интервенция. В началото на март тя за първи път излезе обществено, като разгласява фотошопирана фотография, която провокира още по-голямо безпокойствие. Това предизвика редица мнения в обществените мрежи от почитатели на кралското семейство, които излязоха с теории, че в действителност принцесата се е подложила на по-сериозна интервенция от тази, която Дворецът твърди, че й е направена. Други пък спекулираха, че сред бъдещия крал и брачната половинка му има брачни проблеми, потвърждавайки, че Уилям е имал спекулация с английската аристократка Роуз Ханбъри.

 

Мидълтън обаче постави завършек на всички обвинявания, като показа прочувствено видео, в което сподели, че е диагностицирана с рак. Принцесата съобщи също, че тя и Уилям " вършат всичко, което могат, с цел да се оправят с това в името на фамилията си ".

 

От своя страна предишния месец Уилям даде информация за това по какъв начин се оправя Кейт със здравословните си проблеми. " Всичко е наред, да, благодаря ви. Всичко е наред ", сподели той по време на визитата си в Северна Англия.

 

И до момента в който кралското семейство се бори с подправените вести по адрес на Кейт, стана ясно, че принц Хари е отказал поканата на татко си, крал Чарлз, да отседне в кралската резиденция, по време на неотдавнашното си пътешестване до Лондон. Херцогът на Съсекс, който живееше във Фрогмор Котидж дружно със брачната половинка си Меган Маркъл, преди да се отдръпна от кралските си отговорности през 2020 година, е предпочел да отседне в хотел, съгласно кралския сътрудник Роя Никха, оповестява Sunday Times.

 

Хари кацна в Обединеното кралство на 7 май за 10-ата годишнина на игрите " Инвиктус ". Тогава той удостовери посредством своя представител, че татко му няма да може да се срещне с него, заради " претрупан график ".

 

" В отговор на многочислените запитвания и продължаващите спекулации дали херцогът ще се срещне с татко си, до момента в който е в Обединеното кралство тази седмица, за жалост това няма да е допустимо заради цялостната стратегия на Негово величество ", съобщи представител на Хари, представен от dir.bg.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР