Принц Уилям даде вълнуващ знак, че е искрено трогнат от

...
Принц Уилям даде вълнуващ знак, че е искрено трогнат от
Коментари Харесай

„Мекият и нежен“ знак на принц Уилям дава рядко прозрение на фона на лечението на Кейт от рак – експерт

Принц Уилям даде трогателен знак, че е откровено разчувстван от благ жест за принцесата на Уелс през днешния ден, твърди специалистът.

По-рано през днешния ден принцът на Уелс направи първата си обществена поява след оповестяването на брачната половинка му Кейт за рак преди месец. Той помагаше при зареждането на храна и готвенето в кухнята на благотворителната организация за разпределяне на храна Surplus to Supper, в Сънбъри на Темза, Съри. В един трогателен миг по време на визитата доброволецът Рейчъл Кандапа, 71, връчи две картички „ Оздравявай скоро “ на принца, адресирани до краля и Кейт. Уилям, който изглеждаше очевидно разчувствуван, сподели: „ Благодаря ви, доста сте благи “.

Когато Рейчъл сподели на престолонаследника да се грижи за Кейт, той сложи лявата си ръка на рамото й и даде обещание „ Ще го направя “. Говорейки по-късно, Рейчъл от Сънбъри на Темза сподели: „ Казах да се погрижа за нея и той сподели „ Ще го направя “.

И съгласно специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс, Уилям беше „ очевидно обиден от съчувствието, тя сподели на M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР