Принц Уилям даде рядка актуална информация за принц Джордж, докато

...
Принц Уилям даде рядка актуална информация за принц Джордж, докато
Коментари Харесай

Рядка актуална информация от пет думи на принц Уилям за принц Джордж при първото излизане след новините за рака на Кейт

Принц Уилям даде рядка настояща информация за принц Джордж, до момента в който двойката се наслаждаваше на сладка взаимна разходка сред татко и наследник.

Снощи двамата бяха видяни да се любуват на значимата победа на Астън Вила против Лил в четвъртфинала на Лига на конференциите Европа във Вила Парк. Престолонаследникът е огромен почитател на клуба и беше забелязан на трибуните с 10-годишния си наследник да пляска и да приветства, когато Оли Уоткинс откри резултата при успеха на Вила с 2-1.

нощното излизане означи първия път, когато Уилям или Джордж бяха снимани обществено, откогато принцесата на Уелс разгласи, че е получила диагноза рак. През март тя разкри, че се лекува от рак в прочувствено видео известие и от този момент фамилията на Уелс прекарва персонално време дружно по време на Великденските празници.

След мача Нийл Моксли, основният състезателен публицист на Sunday People, дъщерното издание на Mirror, съумя да попита принца на Уелс какво мисли за играта. В обява в X, някогашен Twitter, той сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР