Принц Луис се усмихва сладко на очарователна нова снимка, направена

...
Принц Луис се усмихва сладко на очарователна нова снимка, направена
Коментари Харесай

Принц Луис се усмихва сладко в чисто нова снимка от Кейт Мидълтън, за да отбележи шестия си рожден ден

Принц Луис се усмихва сладко на очарователна нова фотография, направена от принцесата на Уелс, която беше оповестена по случай шестия му рожден ден.

Най-малкото дете на принца и принцесата на Уелс през днешния ден чества навършването на шест години - и кралските почитатели от дълго време се надяват да бъде пусната чисто нова фотография на принца. А на сладката фотография Луис може да се види да лежи на килим на тревата и да се усмихва на камерата. Снимката е направена през последните няколко дни в Уиндзор от Кейт, която разгласи предишния месец, че е подложена на химиотерапия след диагноза рак.

Имаше опасения, че Уилям и Кейт няма да изберат да не споделят нова фотография на дребния си наследник след фурора с редактирането на фотоси, който последва фотография, оповестена за отбелязване на Деня на майката, показваща принцесата с трите й деца. И предишния месец сътрудници споделиха, че " не е взето твърдо решение " дали ще пуснат фотография на Луис на рождения му ден и кой ще направи фотографията.

Снимката обаче се появи в офи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР