Принц Карл-Едуард фон Бисмарк и принцеса Алесандра: Как аристократичното наследство

...
Принц Карл-Едуард фон Бисмарк и принцеса Алесандра: Как аристократичното наследство
Коментари Харесай

Поредна световна знаменитост идва в София заради WEBIT и насочва погледите на аристократичната общност към България

Принц Карл-Едуард декор Бисмарк и принцеса Алесандра: Как аристократичното завещание и модерните вложения се срещат на Webit
Принц Карл декор Бисмарк и неговата брачна половинка принцеса Алесандра ще бъдат измежду гостите на Webit – събитие, което сплотява международни визионери от разнообразни сфери. Принц Карл-Едуард декор Бисмарк, потомък на фамозния Ото декор Бисмарк – обединителят на Германия и един от най-влиятелните държавници в историята на Европа – ще бъде специфичен посетител на Webit. Принц Карл-Едуард е освен притежател на богато завещание, само че и авторитетен вложител с основна роля в ръководството на фамилния офис на Бисмарк. В последните години той и принцеса Алесандра интензивно влагат в новаторски браншове, свързани с технологии, стабилно развиване и нови бизнес модели.

Семейният офис на Бисмарк не е просто знак на историческо завещание, а актуален състезател на капиталовата сцена, който се концентрира върху устойчиви решения и нововъведения. Принц Карл е част от новото потомство вложители, които схващат нуждата от обединяване сред традициите и модерните технологии за основаване на по-стабилен и проспериращ свят.

На Webit, той ще показа своите прозрения за това по какъв начин дълготрайните вложения в устойчиви бизнеси могат да оказват помощ за оформянето на бъдещето. Той и принцеса Алесандра, която ще го съпровожда, ще показват визията си за това по какъв начин фамилиите с дълбоки корени в историята могат да играят значима роля в световната стопанска система посредством смели и новаторски капиталови тактики.

Присъствието на Принц Карл и Принцеса Алесандра на Webit е неповторима опция за всеки, който желае да научи повече за бъдещето на вложенията, световните стопански трендове и по какъв начин обичайните аристократични фамилии сполучливо направляват в модерната стопанска система.

Не пропускайте да чуете техните хрумвания и да почерпите ентусиазъм от едни от най-значимите фигури в актуалния свят на вложенията.

Ако сте бизнесмен, управител или просто желаете да разберете по какъв начин един бизнес може да получи финансиране, не пропускайте тази опция да чуете един от най-влиятелните водачи в света на технологиите на Webit.

Остават доста малко свободни места за събитието на 23 октомври в НДК. Като медиен сътрудник на Webit, ние ви предоставяме 10% отстъпка с код WebitME, годна до 15 октомври. Билети на www.webit.org
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР