Принц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс

...
Принц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс
Коментари Харесай

Меган Маркъл прочете приказка на Арчи за рождения му ден

Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: споделиха умилително видео, с цел да отпразнуват първия рожден ден на сина си Арчи. На него актрисата и детето четат детска приказка наречена "Пате! Заек! ", заяви "Нова Телевизия'.

Видеото е снимано от Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David),, който на моменти се чува да се смее зад обектива. Той интензивно се включва в описа, издавайки скотски звуци. На края на историята родителите възкликват "Юху! Браво ".

Феновете на фамилията не са виждали Арчи от декември, когато в формалния профил на двойката в Instagram беше споделена негова фотография с Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David),. В мнения под видеото те означават, че детето е пораснало доста. Друг подробност, който почитателите видяха, е сладкият прякор, който Меган употребява за сина си - Арч.

Освен да отбележат рождения ден на сина си, с видеото двойката предизвиква и даряването на средства за фамилии, изпаднали в усложнение поради пандемията от ковид.

Рожденият ден на Арчи бе маркиран и от останалите членове на кралското семейство, които споделиха техни фотоси с правнука на кралицата в формалните си профили в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР