Принц Хари заяви, че иска да си върне баща си

...
Принц Хари заяви, че иска да си върне баща си
Коментари Харесай

Принц Хари: Искам си обратно татко и батко

Принц Хари съобщи, че желае да си върне „ татко си и брат си “, в първото извънредно изявление за ITV.

Снимано в Калифорния, където Хари живее в този момент, в изявлението принцът навлиза в невиждана дълбочина и елементи за живота в и отвън кралското семейство.

В диалог с водещия на ITV News at Ten Том Брадби, с който Хари се познава от повече от 20 години, принцът показа персоналната си история. 90-минутното особено предаване ще бъде излъчено два дни преди публикуването на автобиографията на принц Хари „ Spare “ на 10 януари, като част от рекламната акция на книгата.

Задълбоченото изявление ще обхване редица тематики, в това число персоналните му вlвзаимоотношения, нечувани до момента детайлности към гибелта на майка му Даяна и взор към бъдещето му след напускането на кралското семейство дружно със брачната половинка му Меган Маркъл.

20-секунден прелиминарен клип се чува по какъв начин Хари споделя на Том, че „ в никакъв случай не е трябвало става по този начин “. „ Никога не трябваше да става по този начин, желая семейство – не институция “, споделя той на водещия на новините по ITV.

„ Те считат, че е по-добре да ни създадат злодеи. Те не демонстрираха предпочитание за помиряване. Бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат си “, споделя Хари.

Майкъл Джерми, шеф на отдел „ Новини и настоящи излъчвания “ в ITV, съобщи: „ Изключително рядко се случва член на кралското семейство да приказва толкоз намерено за прекарванията си в сърцето на институцията. Интервюто на Том Брадби с принц Хари ще бъде предаване, което всеки, който има осведомено мнение за монархията, би трябвало да гледа. “

Иън Рамзи, ръководещ шеф и изпълнителен продуцент на ITN Productions, съобщи: „ Версията на Хари за събитията съдържа доста детайли, които не сме чували до момента, както ще видят феновете. Това е сурова и интимна позиция към връзките му с най-близките му хора и моментите, които са го оформили. “

През уикенда изтекоха още разкрития от на принц Хари и наподобява, че кралското семейство би трябвало да се приготви за още бомбастични разкрития през 2023 година

38-годишният кралски потомък би трябвало да издаде записките си този месец, като книгата ще последва поредност от изявленията, документални филми и риалити излъчвания, в които той приказва за фамилията си.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР