Принц Хари заяви, че е направил публично достояние разрива си

...
Принц Хари заяви, че е направил публично достояние разрива си
Коментари Харесай

Легнаха си с дявола! Хари удари финална плесница на кралския...

Принц Хари съобщи, че е направил обществено притежание разрива си с английското кралско семейство и е подхванал медийна атака, с цел да се опита да помогне на монархията и да промени медиите, съобщи Ройтерс.

В първото от поредност телевизионни изявленията, излъчено през вчерашния ден преди представянето на записките му, Хари упрекна членовете на фамилията си, че са си легнали с дявола - таблоидната преса - с цел да очернят него и брачната половинка му Меган и да подобрят личната си известност.

Той съобщи за английската телевизия Ай Ти Ви, че е напуснал Англия със фамилията си и е отишъл в Калифорния през 2020 година, " страхувайки се за живота ни ", и сподели, че към този момент не може да познае татко си и по-големия си брат принц Уилям, престолонаследника, съобщи Българска телеграфна агенция.

" След доста, доста години неистини, които бяха изречени за мен и фамилията ми, идва миг, в който, връщайки се към връзките сред някои членове на фамилията и таблоидната преса, тези някои членове взеха решение да си легнат с дявола... с цел да оправдават имиджа си ", сподели той.

" В момента, в който това реабилитиране е в ущърб на другите, на мен, на другите членове на моето семейство, тогава тегля чертата ", добави той.

В изявлението за Ай Ти Ви Хари повтори и доразви обвиняванията, които двамата с Меган насочиха, откогато се отхвърлиха от кралските си отговорности - че кралските особи и техните помощници освен не са ги защитили от враждебната и от време на време расистка преса, само че и интензивно са пускали истории за тях посредством анонимни източници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР