Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл

...
Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл
Коментари Харесай

Скандалната поредица: Меган щяла да си тръгне на първата среща с принц Хари

Принц Хари просрочен за първата си среща с Меган Маркъл и тя съвсем щяла да си тръгне без да го изчака. Това излиза наяве от документалната поредност " Хари и Меган ", пусната в платформата на Netflix.

Хари и Меган се срещат в обществените мрежи , разменят си телефонни номера и беседват доста, само че се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон. Според нея тя идва в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява. " Той единствено изпращаше известия. " Заседнал съм в запушване, доста скърбя. Тогава не го познавах и си помислих: " Добре, тогава? Това не е методът, по който ще стоят нещата. Няма да седнал съм тук и да очаквам... " - спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл считала, че принц Хари има прекомерно високо мнение за себе си. " Това въобще не ме интересуваше ", изяснява тя. Междувременно Хари в действителност бързал и бил обезпокоен. " И тогава влязох в ресторанта, целият потен и почервенял ", спомня си той. Според тях останалата част от срещата е минала безпрепятствено.

Първите епизоди на документалната поредност " Хари и Меган " бяха пуснати във видео услугата Netflix на 8 декември. Двамата описват за срещите си, за връзките на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата. В поредицата са показани непубликувани досега видео и фотографски фрагменти. Втората част на " Хари и Меган " се чака да излезе след седмица.

Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за " Оскар ". Според Daily Mail Хари и Меган могат да получат до 100 милиона $ за присъединяване си в епизодите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР