Принц Хари за пореден път потресе всички британци с изказването

...
Принц Хари за пореден път потресе всички британци с изказването
Коментари Харесай

Изказване на принц Хари обиди жестоко британците

Принц Хари за следващ път потресе всички британци с изявлението си, като мнозина се почувстваха даже грубо афектирани.

Твърдението на херцога на Съсекс идва непосредствено от новия му дом в Съединените американски щати, само че в него този път са забъркани и двете му прелестни деца - принц Арчи и сестричката му Лилибет Даяна.

Принц Хари твърди, че желае да посети приятелите и фамилията си в Обединеното кралство, само че не можел да го направи " тъй като не се усеща в сигурност там ". Тази позиция е публикувана от представителите му и юристите му, написа jenata.blitz.bg.

Принцът желал да докара жена си и децата си на посещаване във Англия при фамилията им, само че ги стопира фактът, че било " прекомерно рисково ".

" Разбира се, че клиентът ни желае да се върне и да види фамилията и приятелите си, само че и да продължи да поддържа благотворителни организации, които са близки до сърцето му. За Хари това постоянно ще е неговият дом ", споделят юристите му.

Хари обаче продължавал да се усеща беззащитен, защото правото на кралската защита бе отнето от него и Меган, когато се отхвърлиха от купите си.

Принцът признава, че той и фамилията му са подложени на екстремистки закани и желае да съди английското държавно управление, в случай че то не му обезпечи спомагателна сигурност за него и фамилията му.

" Херцогът предложи персонално да заплати за отбраната на английската полиция за себе си и фамилията си ", настояват юристите. Това предложение обаче е било отхвърлено.

Британците се усещат афектирани, че Хари се тормози да се прибере в страната си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР