Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е

...
Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е
Коментари Харесай

Уилям ме нападна физически в спор за Меган: Хари

Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е хванал за яката и го е повалил на пода в свада след развълнуван спор за Меган Маркъл.

В изминал фрагмент от идната му мемоарна книга Spare херцогът на Съсекс твърди, че през 2019 година в дома му в Лондон е имало конфликт с по-големия му брат, вследствие на който той е получил рани и драскотини по гърба.

Твърди се, че сегашният принц на Уелс е дошъл в дома на Хари в Нотингам Котидж, с цел да поговори за връзката им, която към този момент е " гореща ", а двойката е крещяла един на различен в кавгата.

След това Хари отхвърлил изказванията на брат си, че се пробва да му помогне, и отишъл в кухнята, където му споделил: " Уили, не мога да приказвам с теб, когато си в това положение ", оповестява Guardian.

Херцогът написа в фрагмента от книгата: " Той остави водата, назова ме с друго име, след което се нахвърли върху мен.

" Всичко се случи толкоз бързо. Много бързо. Той ме хвана за яката, скъса огърлицата ми и ме повали на пода. Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а частите се врязаха в мен.

" Лежах за момент, зашеметен, след това станах на крайници и му споделих да се маха. "

Съобщава се, че принцът на Уелс е помолил брат си да не споделя на Меган за борбата по-късно, вследствие на което Хари е споделил: " Искаш да кажеш, че си ме нападнал? ", на което той е дал отговор: " Не съм те нападнал, Харолд. "

 Хари споделя, че не е споделил незабавно на брачната половинка си за случая, само че по-късно тя е забелязала " драскотини и синини " по гърба му.

Твърди се, че по време на разногласието Уилям е нарекъл Меган " сложна ", " груба " и " избухлива " - мнения, които съгласно по-малкия брат са били папагал на " описа в пресата " за брачната половинка му.

 Image: POOL/AFP via Getty Images)

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР