Принц Хари смяташе да прекара известно време в Обединеното кралство

...
Принц Хари смяташе да прекара известно време в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Принц Хари „оглежда шест месеца в Обединеното кралство за нова кралска роля – но Меган няма да го позволи“

Принц Хари смяташе да прекара известно време в Обединеното кралство като част от кралското семейство, с цел да помогне на болния си татко, само че той няма да се върне без брачната половинка си Меган Маркъл, сподели кралски специалист.

Кралският създател Том Куин сподели, че херцогът на Съсекс е бил „ очевидно шокиран и смутен “, когато чул, че татко му има рак, тъй че „ неотложно “ желаех да направя нещо „ практично “, с цел да оказа помощ. Въпреки това Хари ще е знаел, че предлагането му за помощ евентуално ще бъде отхвърлено, откакто той и брачната половинка му насочиха голям брой офанзиви против кралското семейство през последните години, сподели Куин извънредно пред The ​​Mirror.

‌„ Хари знае, че ще го направи в никакъв случай да не ми бъде разрешено да бъде непрекъсната кралска персона на повърхностен работен ден, оставайки шест месеца в Щатите и по-късно шест месеца в Обединеното кралство “, ни споделя Куин. „ Семейството към този момент не му има вяра и също така Меган е изрично срещу. Сега има прекалено много неприятна кръв, с цел да е даже далечна възможн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР