Принц Хари ще седи десет реда по-назад от предните места

...
Принц Хари ще седи десет реда по-назад от предните места
Коментари Харесай

Хари ще е чак на десетия ред на коронацията на баща си

Принц Хари ще седи 10 реда по-назад от предните места по време на коронацията на крал Чарлз III на 6 май в Уестминстърското абатство и надали ще има опция да приказва с брат си принц Уилям, пишат през днешния ден английските таблоиди.

" Сънди експрес " цитира някогашния иконом на принцеса Даяна - Пол Бърел, добре осведомен с делата в кралския двор, който в изявление за GB News споделя, че визитата на по-малкия наследник на краля ще бъде в границите на 24 часа и той надали ще има опция да беседва с принц Уилям и даже с татко си Чарлз III.

Пол Бърел разяснява, че това не е изненада, тъй като Хари идва просто с цел да се покаже, тъй като татко му желае да бъде на коронацията. Той добавя, че крал Чарлз III ще бъде благополучен, че и двамата му синове ще бъдат на събитието, което евентуално е най-изключителното в живота му. Хари обаче няма да има опция за доста контакти. Бившият иконом на майката на принцовете заключава, че няма да има време за помиряване сред братята и че Хари ще бъде признат много хладно от другите членове на кралското семейство. Той ще седи 10 реда по-назад от най-важните кралски особи и посетители. Най-вероятно той няма да участва на тържествения концерт на идващия ден.

Както е известно принц Хари ще дойде от Калифорня самичък без брачната половинка си Меган, която ще остане в Съединени американски щати с двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Рожденият ден на Арчи съответствува с деня на коронацията 6 май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР