Принц Хари ще се върне във Великобритания следващия месец, за

...
Принц Хари ще се върне във Великобритания следващия месец, за
Коментари Харесай

Принц Хари без Меган на първата годишнина от смъртта на Елизабет Втора?

Принц Хари ще се върне във Англия идващия месец, с цел да участва на церемонията по награждаване на благотворителна организация „ УелЧайлд “ в навечерието на първата годишнина от гибелта на кралица Елизабет Втора, заяви АП.

Хари, който е дълготраен патрон на английската благотворителна организация „ УелЧайлд “, ще участва на годишната гала по награждаване в Лондон на 7 септември, с цел да означи достиженията на младежи с тежки болести. Не се чака той да бъде съпроводен от брачната половинка си Меган, херцогинята на Съсекс, допъбва Българска телеграфна агенция.

Принцът не участва на миналогодишната гала по награждаване, която се организира на 8 септември – деня, в който Елизабет, неговата баба, умря.

Тя умря в замъка Балморал, нейното обичано провинциално шотландско имение, на 96 години, откакто беше кралица на Англия в продължение на 70 години. Хари, който се беше върнал от Съединените щати, отиде в Шотландия, с цел да бъде с останалите членове на кралското семейство.

Очаква се крал Чарлз Трети и кралица Камила да отбележат годишнината от гибелта на кралица Елизабет Втора с частно събитие в Балморал.

Организация „ УелЧайлд “ поддържа деца и младежи с дълготрайни медицински потребности. Ежегодната наградна гала цели да подчертае провокациите, пред които те са изправени и да отличи хората, които се грижат за тях и ги поддържат.

Хари ще участва на банкет дружно с спечелилите, преди да произнесе тирада и да връчи една от премиите.

Очаква се също Хари и Меган да участват на интернационалното спортно съревнование за ранени военни и ветерани „ Инвиктус " в Дюселдорф, което ще стартира на 9 септември.

Двойката, която се ожени през май 2018 година, се отдръпна като старши членове на кралското семейство и се реалокира в Северна Америка през 2020 година Сега те живеят в американския щат Калифорния.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР