Принц Хари ще се ожени за приятелката си, актрисата Меган

...
Принц Хари ще се ожени за приятелката си, актрисата Меган
Коментари Харесай

Принц Хари обяви кога ще се жени

Принц Хари ще се ожени за приятелката си, актрисата Меган Маркъл, оповестява BBC, цитирайки изказване на принц Чарлс.

33-годишният принц, който е пети кандидат за трона, ще се омъжи за 36- годишната актриса, станала известна със сериала " Костюмари ", през идната пролет. Двойката ще живее в двореца Кенсингтън в Нотингам, Лондон. 

Двамата са дружно от 2016 година Запознават ги общи другари. Годежът им се състоя по-рано този месец в Лондон, като единствено кралицата и " други близки членове на фамилиите " са знаели за него.

" Негово кралско височество Принцът на Уелс с удоволствие обявява годежът на принц Хари и на госпожа Меган Маркъл. Сватбата ще се състои напролет на 2018 година Допълнителни детайлности за сватбения ден ще бъдат оповестени навреме. " Това гласи офииалното известие, издадено от Кларънс Хаус, принцът на Уелс и формалната резиденция на херцогинята на Корнуол.

The Prince of Wales is delighted to announce the engagement of Prince Harry to Ms. Meghan Markle. pic.twitter.com/zdaHR4mcY6

— Clarence House (@ClarenceHouse) 27 ноември 2017 година

 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж заявиха, че са " доста разчувствани за Хари и Меган ". " Беше отлично да опознаем Меган и да забележим, какъв брой щастливи са двамата с Хари, когато са дружно ".

 

Ms. Markle`s parents, Mr. Thomas Markle and Doria Ragland have wished the couple `a lifetime of happiness.` pic.twitter.com/H4kpTgpkYE

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 27 ноември 2017 година

 

В изказване принц Хари съобщи, че е " благополучен да разгласи " годежа и че е получил благословията на родителите на госпожа Маркъл. Родителите на Маркъл обявиха, че са " необикновено щастливи " от годежа на двойката. " Пожелаваме им благополучен живот ", прибавиха те. 

Премиерът Тереза ​​Май пожела на двойката " огромно благополучие за бъдещето ".

Принцът и Маркъл направиха първото си обществено показване като двойка през септември, когато се появиха на шампионата по тенис за ветерани с увреждания Invictus Games 2017 в Торонто, Канада. Тогава двамата обявиха пред списание Vanity Fair, че са  " в действителност щастливи и влюбени ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР