Принц Хари се завърна във Великобритания за погребението на принц

...
Принц Хари се завърна във Великобритания за погребението на принц
Коментари Харесай

Ще сплоти ли принц Хари и принц Уилям загубата на дядо им принц Филип?

Принц Хари се завърна във Англия за погребението на принц Филип тази събота, а кралското семейство се надява визитата му да помогне за стопляне на връзките с роднините му след спорното изявление с Опра Уинфри.

Заради пандемията от ковид херцогът на Съсекс ще се самоизолира в продължение на още няколко дни , само че съгласно кралския специалист Кейти Никол първият човек, който той евентуално ще желае да види, е кралицата.

Пред Никол разяснява за принц Хари: „ В момента ми споделят, че той, несъмнено, е доста смутен, дядо му му липсва, само че също по този начин изпитва облекчение, че е във Англия, благополучен е да бъде тук и чака с неспокойствие да се събере със фамилията си. “

„ Това ще бъде прочувствено събиране, той не е виждал фамилията си към този момент повече от година, тъй че доста хора мислят, че може би във всичко това има нещо положително, че най-после ще има фамилно събиране “ , споделя още кралският специалист.

Кейти Никол напомня, че Хари и дядо му са били доста близки. „ Те са били бойци, споделяха обич към военните и мисля, че от тона на изказването на Хари, в което той отдава толкоз сърдечна респект към своя дядо, си проличава какъв брой доста го е обичал и също както на всички членове на кралското семейство, в действителност ще му липсва “, изяснява Никол.

Вчера херцогът на Съсекс популяризира свое изказване в памет на принц Филип . „ Той ще бъде запомнен като най-дълго ръководещият консорт към монарха, почитан военнослужещ, принц и херцог. Но за мен, сходно на доста от вас, които са изгубили обичан човек, баба или дядо през миналата година, той беше моят дядо: стопанин на барбекюто, именит шегобиец и дръзновен до края “, написа принц Хари за херцога на Единбург.

Никол прибавя, че мнозина във Англия се надяват това посещаване да закрепи връзките в фамилията , по-специално тези сред братята Уилям и Хари.

„ Мисля, че всички се надяват това ще бъде началото за разтрошаване на ледовете сред Уилям и Хари “ , споделя Никол. „ Всички знаем, че не беше лека година, знаем за кралския раздор в сърцето на монархията. Знаем, че Уилям и Хари са имали доста проблеми през последната година и не на последно място през последния месец поради следствията от изявлението на Опра с Хари и Меган. Но мисля, че сигурно чувството измежду старшите кралски особи и тези, които познават добре кралските особи, е, че това ще бъде опция за братята да се съберат и прекарат дружно по този начин нужното време. “
 Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР