Принц Хари се прицели в брат си принц Уилям в

...
Принц Хари се прицели в брат си принц Уилям в
Коментари Харесай

Принц Уилям се „грижи по-малко за намирането на целта си“, отколкото за „спечелването на съревнование с Хари“

Принц Хари се прицели в брат си принц Уилям в записките си Spare, пишейки с мъчителни детайлности за дългогодишно съревнование сред двойката, вариращи от дребни кавги сред братя и сестри до физически борби.

Ябълката на раздора сред Уилям и Хари беше Африка - страна, обичана и на двамата. Пишейки в книгата си, херцогът на Съсекс твърди, че до края на 2015 година е почувствал, че се движи в вярната посока. Заедно с психеделиците, той сподели, че работата е лекарство, което се „ оказа най-ефективно “ в битката с неговите проблеми с психологичното здраве и по тази причина реши да се „ запише “ в битката против климатичната рецесия.

Но явно проблем породи, когато той сподели на брат си за своя проект. Твърди се, че Африка е била „ неговото нещо “, споделил Уилям на Хари. „ И той имаше право да каже това или усещаше, че го е направил, тъй като той беше Наследникът. Винаги е било в неговата власт да наложи несъгласие върху моите неща и той имаше всички планове да упражни, даже да отстъпи това право на вет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР