Принц Хари се почувства изместен, когато принц Уилям и Кейт

...
Принц Хари се почувства изместен, когато принц Уилям и Кейт
Коментари Харесай

Принц Хари се почувства изоставен след брака на Уилям и Кейт и раждането на децата им

Принц Хари се почувства преместен, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън разшириха фамилиите си с раждането на децата си Джордж и Шарлот, твърди кралската авторка Тина Браун в книгата си „ The Palace Papers: Inside the House of Windsor, the Truth and the Turmoil .

Авторът разкри, че принц Хари се е почувствал зарязан, когато принц Уилям е почнал да прекарва повече време със свекърите си.

Авторът също твърди, че връзките сред двамата братя не са били същите, откакто Уилям се дами за Кейт. Разстоянието сред тях единствено набъбна още повече, откакто най-голямата на Уилям и Кейт, Шарлот, се роди през 2015 година

Браун сподели, че макар че живееха близо един до различен и споделяха едно и също офис пространство, на Хари липсваше „ връзката ни против света “, която споделяше с Уилям.

Хари не можеше да разбере за какво брат му беше „ захласнат “ от свекърите си. „ [Уелсците] се бяха трансформирали в стегната единица, а Уилям в елементарен селски въстаник от Уиндзор. През уикендите, когато не беше началник Мидълтън, той се разхождаше из територията на Анмър Хол, имението в джорджиански жанр от червени тухли в имението Сандрингам, което кралицата даде на двойката като брачен подарък, носейки плоска шапка и сако от туид като неговите другари фермери от Норфолк, които са от ряпа, ” написа Браун.

„ От своя страна Уилям почувства, че неотслабващото държание на Хари, Джак Момчето, става уморително. Той беше по-малко занимателен от английската аудитория или от неуспеха на стриптийз билярда в Лас Вегас, или от непрестанните разгулен нападения на Хари в нощен клуб с неговите буйни другари. Безразсъдството на по-малкия му брат го вбеси “, добави тя.

Главният редактор на списание Majesty Джо Литъл сподели пред Daily Express , че Уилям доста бързо се вписва в фамилията на Кейт и те го обожават като предстоящ шурей.

Фактът, че бракът на родителите на Уилям е бил нарушен и той е намерил нормалност, когато се е срещал със свекърите си, също е играл роля.

„ Мисля, че също малко непоклатимост и основа и малко нормалност, с които Уилям може би не е бил доста осведомен, когато е израствал, тъй като явно бракът на родителите му е бил изправен пред компликации, когато той е бил дете и той е бил доста наясно с това и в последна сметка бракът им се е разпаднал “, сподели Литъл, представен от Daily Express

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР