Принц Хари се наслади на романтична вечер със съпругата си

...
Принц Хари се наслади на романтична вечер със съпругата си
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се насладиха на романтична вечеря след коронацията

Принц Хари се наслаждения на сантиментална вечер със брачната половинка си Меган Маркъл след завръщането си в Калифорния от коронацията на татко си крал Чарлз III.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха видяни в Санта Барбара, Калифорния. Двойката наподобява доста усмихната на излизане от ресторанта.

38-годишният Хари беше облечен в бели панталони и черна тениска, а 41-годишната Меган изглеждаше много изискан в кафява рокля и сандали. Астрисата от " Костюмари “ носеше косата си на ниска конска опашка и добави тоалета си с бяла чанта и златни обеци, правейки съвършения пролетен отбор.

Романтичната вечеря на Хари и Меган идва една седмица откакто херцогът на Съсекс участва на коронацията на Чарлз III.

Докато Хари присъстваше на събитието на 6 май - на което той седеше на третия ред с принцеса Беатрис и принцеса Юджини, дъщерите на по-малкия брат на Чарлз принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън - по-късно той се насочи към летище Хийтроу този ден, с цел да се прибере в точния момент за празнуването на 4-ия рожден ден на сина си Арчи, описват от vesti.bg.

Докато Хари беше в Обединеното кралство за историческото празненство на татко си, Меган - която също беше поканена на коронацията - остана в дома им в Калифорния с децата: принц Арчи и принцеса Лилибет.

" Колкото и да прави оценка Меган поканата за коронацията, тя не би пропуснала рождения ден на сина си за нищо на света. Въпреки че е херцогиня на Съсекс, Меган преди всичко е майка “, сподели източник извънредно пред Us предишния месец. " Тя се усеща доста признателна, че е включена в подобен специфичен мотив от кралското семейство и се радва, че Хари може да отиде и да покаже поддръжка от името на фамилията им. Но защото е същият ден като рождения ден на Арчи, за жалост, тя просто ще би трябвало да я пропусне. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР