Принц Хари се намеси срещу претенциите за преференциално третиране“ и

...
Принц Хари се намеси срещу претенциите за преференциално третиране“ и
Коментари Харесай

Принц Хари издава бурно изявление относно решението за сигурност и претенциите за „преференциално третиране“

Принц Хари се намеси против претенциите за „ преференциално отнасяне “ и ще апелира, откакто загуби оборване във Върховния съд по отношение на персоналната му уредба за сигурност, когато посети Обединеното кралство.

Херцогът на Съсекс предприе правосъдни дейности по отношение на решението от февруари 2020 година на Изпълнителния комитет за отбрана на роялти и публични фигури (Ravec), откакто му беше казано, че повече няма да получава „ същата степен ” на обществено финансирана отбрана, когато сте в страната. В днешно решение пенсионираният арбитър от Върховния съд сър Питър Лейн отхвърли делото на херцога и заключи, че методът на Равек не е несъизмерим, нито процедурно неправдив.

Сега юридически представител на Хари уточни в изказване, че херцогът „ се надява да получи правдивост от Апелативния съд “. Те споделиха: „ Херцогът на Съсекс ще апелира днешното решение, което отхвърля неговия иск за правосъдно преразглеждане против органа за взимане на решения Ravec, който включва Министерството на вътрешнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР